Nem számít, hogy milyen fontos pillanat következik az ön életébe, az Ely Szalonban megtalálhatja tökéletes ruháját, mert célunk hogy mindenkinek megpróbáljuk kielégíteni a vágyait mivel az ön öröme a mi boldogságunk.

 

Esküvői ruha Nagyvárad


Mivel tudjuk, hogy szeretne kitűnni bármilyen rendezvényen, amelyen részt vesz ezért az Ely Szalon esküvői ruha kölcsönző bemutatja önnek figyelemre méltó ruháit, amelyek felöltöztetik önt nőiességgel és különlegesen érezheti magát benne. Esküvői ruhák széles választéka várja önt, ahol kifejezetten minden alkathóz és személyiségéhez talahat megfelelőt.


rochii nunta oradea ely salon rochii oradea

Keresztelő ruha Nagyvárad


Tudjuk, hogy a keresztelő napja pont olyan szép, mint amilyen zsúfolt, ezért szeretnénk kényeztetni téged egy különleges ruhával.

Az Ely Szalon sok szeretettel meghívja önt, hogy fedezze fel a keresztelői ruha kollekciónk. Nalunk megtalálhatja a legegyszetűbbtől a leg extravagánsabbig ami onnek a megfelelő, mert a baba után az anya a legfontosabb és ezen fontos napon mindig a figyelem középpontjában lesz


rochii botez oradea ely salon rochii oradea

18-ik szülinapi ruha Nagyvárad


Régóta vártad már, hogy eljöjjön a 18-ik szülinapod és egy igazi nagy bulit szervez mert végre felnőtté válsz és tudod, hogy minden szem pár rád fog szegeződni, eppen ezért az Ely Szalon segít, hogy megtalálod álmaid ruháját amelyek a legfantasztikusabb anyagból készülnek amiben igazán csodálatosan érezheted magad, hiszen ez a te napod.


rochii majorat oradea ely salon rochii oradea

Bankett ruha Nagyvárad


A Bankett minden lány emlék könyvében egy fontos pillanat. Elsősorban a ruha a legfontosabb elem. Az Ely Szalon bankett ruhák széles választékát mutatja be, amelyek célja az alakod finom vonalainak hangsúlyozása vagy hogy kitunj első pillantásra.

A rendelkezésre álló modellek különleges, minosegi anyagból készültek, amely kiemeli alakod és nőiességed.


rochii banchet oradea ely salon rochii oradea

Bérelhető Ruhák Nagyvárad


+40 773 926 964

Nagyvárad, Primariei utca 40 szám
H-P: 1000 - 1800

Privacy Policy Settings