Indiferent de ce moment important urmeaza in viata ta, Ely Salon Inchirieri Rochii Evenimente va avea pregatita tinuta perfecta. Fericirea ta este tinta noastra, si incercam mereu sa gasim rochia perfecta, pentru ca totul sa fie cu adevarat memorabil.

 

Rochii Nunta Oradea


Pentru ca stim ca vreti sa iesiti in evidenta la orice eveniment participati, aici la Ely Salon Inchiriere Rochii Nunta indraznim sa va prezentam tinute remarcabile, deosebite si pline de feminism, care va vor transforma intr-o adevarata aparitie.

Avem o gama larga de Rochii Nunta, special create pentru fiecare silueta si personalitate.


rochii nunta oradea ely salon rochii oradea

Rochii Botez Oradea


Stim ca ziua botezului este una pe cat de frumoasa pe atat de aglomerata. De aceea dorim sa va rasfatam cu o tinuta deosebita.

Ely Salon Inchirieri Rochii Botez va invita sa descoperiti colectiile de Rochii de Botez, de la cele mai simple, la cele mai extravagante, deoarece dupa bebelus, mama va fi mereu in centrul atentiei in aceasta zi atat de importanta.


rochii botez oradea ely salon rochii oradea

Rochii Majorat Oradea


Astepti de mult petrecerea de majorat, deoarece esti sigura ca toate privirile vor fi asupra ta. Tocmai de aceea tinuta ta va trebui sa fie ireprosabila si mai ales memorabila.

Ely Salon Inchirieri Rochii Majorat a pregatit colectii intregi de Rochii Majorat, care va face orice domnisoara sa se simta fabulos, invaluita in cele mai rafinate si delicate materiale.


rochii majorat oradea ely salon rochii oradea

Rochii Banchet Oradea


Banchetul este un moment de mentionat in cartea amintirilor oricarei fete, in principal tinuta fiind un element demn de precizat. Ely Salon Inchirieri Rochii Banchet va prezinta o gama larga de Rochii Banchet, menite sa va sublinieze liniile fine ale siluetei, sau sa va scoata din anonimat chiar de la prima aparitie.

Modelele disponibile sunt deosebite, realizate din materiale de calitate, care va vor pune in evidenta atuurile.


rochii banchet oradea ely salon rochii oradea

+40 773 926 964

Oradea, Primariei 40
L-V: 1000 - 1800

Privacy Policy Settings